Headline Boetiek BVBA Klinkaert 2 - 1500 Halle - België -
Tel.: 02 360 20 79
info@headline-fashion.be
BTW BE0437 681 519

Kledingzaak Headline Fashion in Halle: voor dames en heren

Achter de basiliek van Halle vindt u de zeer gezellige kledingzaken van Headline Fashion. Door de jaren heen is Headline Fashion gegroeid van een trendy jeugdwinkel naar twee nieuwe boetieks: Headline Ladies' Fashion en Headline Men's Fashion.

U vindt er een breed gamma aan verschillende merken, van sportief tot gekleed en van trendy tot klassiek. De modetrends worden op de voet gevolgd, wat zorgt voor modieuze collecties, zowel voor de sportieve klant als voor de liefhebbers van het meer klassieke gamma.

De dames kunnen bij Headline Fashion kiezen uit een divers aanbod, gaande van jong en sportief tot stijlvol en elegant. Ook voor de superpasvorm van de Brax-broekencollectie, bent u aan het juiste adres.

Voor Headline Men's Fashion is ook hier de broekencollectie van Brax een echte topper. Voor vrijetijdsmode staan onder andere Bronson en Milestone garant.

Kom dus zeker een kijkje nemen in de modeboetieks van Headline Fashion voor een trendy, modieuze, maar vooral stijlvolle nieuwe outfit. Hebt u vragen of wenst u meer informatie over onze kledingzaak in Halle? Kom dan naar onze winkels of neem contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Openingsuren

Zondag - Maandag : gesloten
Dinsdag - Zaterdag : 10:00 - 18:00

* 

MID SEASON

PROMOTION

*

-15%

 

KORTING

(vanaf 2 stuks)

 

(1 stuk = -10%)

 
 

*

Back to Top